zondag 7 maart 2021

Dat is schrikken!

 

06-03-2021

  • Verkeersongeval met gewonden op Venlosesteenweg te Maaseik om 12.40 uur. Een personenwagen en een fietser zijn in aanraking gekomen met elkaar. Ter plaatse aangekomen zien wij de fietser op de grond liggen in het midden van het kruispunt. De dienst 100 is reeds ter plaatse is en de fietser aan het verzorgen. Onder de personenwagen ligt de fiets van het slachtoffer. De fietser wordt meegenomen naar het ziekenhuis voor verdere verzorging.
  • Verdachte gedragingen op Kanaalstraat te Maaseik om 14.16 uur. Via de achterdeur komt een onbekend persoon binnen terwijl de 89-jarige bewoonster aan het slapen is. Wanneer de vrouw ontwaakt doet de onbekende man een onsamenhangend verhaal. Wanneer deze persoon terug buiten staat komt hij de dochter van de bewoonster tegen. De man zegt dat hij een ander huisnummer zoekt en vertrekt per step. De dochter stelt daarna vast dat de woning doorzocht werd. Geen nadeel. Camerabeelden bij de buren worden opgevraagd. Verder onderzoek.
  • Diefstal bromfiets op Rueelstraat te Maaseik om 22.40 uur. Een bromfiets stond geparkeerd met een lekke band, de eigenaar merkt op dat deze verdwenen is. Tijdens patrouille om 02.00 uur merkt de ploeg de scooter op. 2 verdachten gaan lopen en laten de scooter achter. Verdere patrouille levert niks op. De bromfiets werd gestald op het commissariaat te Maaseik.