vrijdag 26 maart 2021

Great minds thrill alike...

25-03-2021

  • Verkeersongeval stoffelijk op Oude Ophoverbaan te Maaseik om 11.15 uur. Twee bestuurders wouden samen inrijden op een oprit om te gaan lossen. Een van de bestuurders was achteruit aan het inrijden, waardoor hij de tegenpartij niet gezien had. Hierbij is het tot een aanrijding gekomen. Het EAF wordt ingevuld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Oude-Kerkstraat te Dilsen-Stokkem om 16.15 uur. Een 46-jarige bestuurster uit Maasmechelen was vergeten haar handrem op te zetten waardoor haar voertuig tegen het voertuig van een 52-jarige bestuurster uit Maasmechelen terecht is gekomen. Het EAF wordt ingevuld.
  • Verdachte toestand op Monseigneur Koningsstraat te Maaseik om 22.45 uur. Een aantal jongeren hebben een trilplaat aan de gang gezet op een bouwwerf. Wij hebben de jongeren aangetroffen en de trilplaat stilgezet.

26-03-2021

  • Verkeersongeval stoffelijk op Boomgaardstraat te Maaseik om 07.00 uur. Melding van een aanrijding van een geparkeerd voertuig.
  • Diefstal met braak op Rachels te Dilsen-Stokkem om 09.25 uur. Onbekende daders forceren verscheidene deuren en breken enkele werkkasten met materiaal open. Het labo wordt ter plaatse gevraagd voor sporenonderzoek. Verder onderzoek volgt.