zaterdag 9 oktober 2021

Haast en spoed is dus nooit goed...

08-10-2021

  • Verkeersongeval stoffelijk op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 08.01 uur. Een 53-jarige bestuurder komt van de Borreshoefstraat en slaat rechtsaf de Rijksweg op. Hij wil hierbij nog een voorligger inhalen door zich op het linker rijvak te begeven van de Rijksweg. Hierbij komt hij in aanrijding met een 44-jarige bestuurster die de Rijksweg linksaf slaat vanuit Bloemendaal en zich op het linker rijvak begeeft. Het EAF wordt ingevuld. Er zijn geen gewonden. De papieren zijn in orde.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 17.56 uur. Een 74-jarige bestuurder uit Maaseik kon niet meer tijdig remmen en rijdt achterop het stilstaande voertuig van de 44-jarige tegenpartij uit Kinrooi. Het EAF werd ingevuld.

09-10-2021

  • Beschadiging voertuig op Dorperheideweg te Maaseik om 3.00 uur. De interventieploeg heeft toezicht uitgevoerd op de terreinen van een vergunde fuif. Na de fuif werd er buiten gevochten. Twee voertuigen werden hierbij door onbekenden beschadigd. PV’s worden opgesteld.
  • Defecte signalisatie op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 7.18 uur. Er zijn gaten in het wegdek. Er staat geen signalisatie meer. De ploeg heeft de firma van de signalisatie gecontacteerd aangezien de situatie vrij gevaarlijk is. Ze gaan het nodige doen.