zondag 10 oktober 2021

Volg het spoor...

09-10-2021

  • Verkeersongeval op Fabrieksweg te Maaseik om 17.59 uur. De bestuurder van een personenwagen heeft door de laaghangende zon de aankomende tractor niet gezien. Hierbij is betrokkene tegen de linker voorband van de tractor gereden. De bestuurder geraakt licht gewond. De tractor zijn band is van de velg gegaan. Het voertuig is niet meer rijvaardig en wordt getakeld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Rijksweg/Bloemendaal te Dilsen-Stokkem om 18.00 uur. De bestuurder van een witte sportwagen is tegen de verkeerslichten gereden en heeft een spoor van brokstukken achter gelaten. Verder onderzoek volgt. De brandweer ruimt het puin op. Het aangereden verkeerslicht wordt veilig gesteld.
  • Waterlek op Stadsgraaf te Dilsen-Stokkem om 20.53 uur. Wij lopen naar de achterkant van het gebouw en zien water langs de muren afsijpelen. Aan de binnenkant van het gebouw loopt het water langs de trappen van de eerste verdieping naar het gelijkvloers. De brandweer is snel ter plaatse. Zij gaan naar binnen om de hoofdkraan te lokaliseren om deze dicht te draaien.