zondag 31 oktober 2021

Happy Halloween!

30-10-2021

  • Verkeersongeval stoffelijk op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 11.40 uur. Het voertuig van een bestuurster dewelke aan het parkeren was op de parkeerstrook, werd geraakt door een aankomend voertuig. Bij het uitvoeren van haar parkeermanoeuvre is ze iets te ver gereden op de rijbaan en komt zo in aanrijding met het passerende voertuig. Het EAF werd ingevuld. Een voertuig dat niet meer rijvaardig was, werd getakeld. Er waren geen gewonden en de ademtesten waren Safe.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Stationsstraat te Dilsen-Stokkem om 12.43 uur. Een 71-jarige bestuurster is moeten uitwijken voor een tegenligger ondanks dat zij voorrang had aan de proefopstelling. Daarbij heeft betrokkene de bloembak aan haar rechter zijde geraakt. De brandweer komt ter plaatse om de aarde van de weg te ruimen. Zeer weinig schade aan de bloembak, maar wel schade aan het voertuig. Gegevens tegenpartij zijn niet gekend. 
  • Verkeersongeval op Kapelstraat te Dilsen-Stokkem om 15.36 uur. Een 59-jarige fietsster en een 54-jarige bestuurster van een voertuig hebben elkaar niet opgemerkt, waarbij het tot een aanrijding komt als deze laatste een parking wil oprijden. De fietsster komt ten val en wordt overgebracht naar het ziekenhuis. PV wordt opgesteld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Monseigneur Koningsstraat te Maaseik om 16.45 uur. Het geparkeerde voertuig van een 55-jarige bestuurder werd aangereden. We gaan ter plaatse en stellen de schade vast. We controleren tevens de boorddocumenten van het voertuig. Deze zijn in orde.