zaterdag 1 januari 2022

Gelukkig Nieuwjaar vanwege PZ Maasland!

31-12-2021 – 01-01-2022 Maaseik & Dilsen-Stokkem

  • ± 25 meldingen van vuurwerk binnengekomen.

01-01-2022

  • Opzettelijke slagen op Oude-Kerkstraat te Dilsen-Stokkem om 7.03 uur. 5 manspersonen willen een taxi nemen die ze opgebeld hebben. De taxichauffeur weigert te vertrekken omdat dit te veel personen in zijn voertuig zijn. Een discussie is ontstaan. Er worden vernielingen aangebracht aan de taxi. De verdachten zijn gevlucht. PV wordt opgesteld.
  • Dronken persoon op Dijkweg te Dilsen-Stokkem om 8.43 uur. Een voertuig staat geparkeerd op de openbare weg, ter hoogte van de Pannenhuisstraat. De motor van het voertuig draait. De bestuurder betreft een 36-jarige man uit Bilzen. Betrokkene blaast positief en krijgt een rijverbod van 6 uren.
  • Hindernis op de rijbaan op Stationsstraat te Dilsen-Stokkem om 9.42 uur. Ter plaatse ter hoogte van de Donkelstraat werd één bloembak op zijn kant gezet. De plantjes werden uit de andere bloembak verwijderd. De bloembak werd terug recht gezet. Er ligt nog een betonnen blok op de rijbaan, doch niet gevaarlijk of hinderlijk. De Stad Dilsen-Stokkem wordt in kennis gesteld.