zaterdag 8 januari 2022

Van alles wat...

07-01-2022   

  • Verkeersongeval op de Sportlaan te Maaseik om 19.45 uur. L.T. (42j) rijdt tegen het geparkeerd voertuig van B.G.(31j). L.T. zou dit niet opgemerkt hebben en verlaat de plaats. Hij komt later terug. EAF. Ademtest safe.
  • Moeilijkheden met dronken persoon op V Eycklaan te Maaseik om 20.45 uur. T.M. (64j) ligt in de struiken, met zijn hoofd naar onder. Zijn hond zit naast hem. Met veel moeite krijgt de politieploeg hem wakker. Ambulanciers onderzoeken hem en oordelen dat hij niet mee naar het ziekenhuis moet. Betrokkene en zijn hond thuis afgezet om zijn roes uit te slapen.
  • Vuurwerk Achter het Kerkhof te Maaseik om 23.15 uur. Jongeren hebben vuurwerk afgestoken waarop hond is weggelopen. Tijdens het aanrijden merkt de politieploeg twee personen op de Diestersteenweg op dewelke een hondje gevangen hebben. Betreft de meldster met haar weggelopen hond. Geen jongeren meer aangetroffen na patrouille.
  • Geluidsoverlast op Breemstraat te Dilsen om 19.45 uur. Worden ontvangen door vader van de jarige. Hij had alle aanwezigen een PCR-test doen afnemen. Ging feestje stoppen om 22.00 uur uit respect voor de buren.

08-01-2022

  • Verkeersongeval vlucht op de K Albertlaan te Maaseik om 02.50 uur. Onbekend voertuig botst tegen 2 geparkeerde voertuigen. Het zou handelen om een Opel Astra. Deze zou de rotonde zijn afgereden richting Acht Meilaan. Kenteken niet gekend. Ploeg doet patrouille in de gehele omgeving doch kan vluchtend voertuig niet meer aantreffen. Verder onderzoek.