zaterdag 13 augustus 2022

De kat heeft het gedaan...

12-08-2022

  • Moeilijkheden met personen op De Schiervellaan te Dilsen-Stokkem om 15.34 uur. Ter plaatse treffen wij enkele Nederlandse jongeren aan op het fietspad dewelke net hebben gezwommen in de plas. Ze verlaten de plaats en gaan terug richting Nederland. Ze komen niet meer terug om te zwemmen.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Voorshoventerweg te Maaseik om 16.41 uur. Een 21-jarige bestuurster is naar haar zeggen moeten uitwijken voor een kat dewelke de rijbaan oversteekt. Hierdoor komt ze in aanrijding met een verlichtingspaal. PV wordt opgesteld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Nationaal Parklaan te Dilsen-Stokkem om 20.42 uur. Ter plaatse staat een voertuig met schade aan de rechter voorzijde naar aanleiding van een aanrijding met een verlichtingspaal. De bestuurder van het voertuig is nergens te bespeuren. Wij laten het voertuig takelen. De schade aan de paal is aanzienlijk groot, maar vormt voorlopig geen gevaar voor anderen. De eigenaar van het voertuig meldt zich. Het dossier wordt verder afgehandeld.