zondag 7 augustus 2022

Teveel van hun eigen uitvinding geproefd...

06-08-2022

  • Brand op Beesbosweg te Maaseik om 12.50 uur. Brand door onbekende oorzaak op het achterliggende gazon van een woning. Geblust door familie en brandweer.  
  • Milieuhinder/vuurtje stoken op Ophovenstraat te Maaseik om 13.00 uur. Een bewoner is van alles aan het opbranden. Er is veel rook- en vooral geurhinder. Ter plaatse. Laten doven en GAS-PV opgesteld.
  • Diefstal handtas heterdaad op Sportlaan te Maaseik om 14.30 uur. Melding dat aan de achterzijde van de sporthal een verdachte de handtas van een 72-jarige vrouw met geweld steelt. Door de diefstal is de vrouw ten val gekomen. Dankzij getuigen kan de politieploeg de verdachte S.S. (31j) uit Hamont intercepteren op de Acht Meilaan. De buit, zijnde 7 euro, had hij op zak. De handtas + portemonnee wordt aangetroffen op de vluchtroute aan de Vincent van Goghstraat. Arrestatie en verhoor.

07-08-2022

  • Nachtlawaai/vandalisme/openbare dronkenschap op Markt te Maaseik om 00.10 uur. Bij onze aankomst treffen we vier Tsjechische mannen die allen dronken zijn. Eén van hen heeft een ruitje aan de Fortis bank ingeslagen. Ze maken lawaai en zorgen voor geluidsoverlast. Een tweede ploeg komt in bijstand en de vier worden ter ontnuchtering overgebracht naar het commissariaat. De nodige PV’s werden opgesteld.