zaterdag 20 augustus 2022

Vreemd bezoek...

19-08-2022

  • Moeilijkheden met een persoon op Willibrordusweg te Maaseik om 10.47 uur. Er werd een persoon binnen gelaten die om een glas water vroeg. De persoon heeft zich opgesloten in de badkamer. Wij betreden de woning en horen een stem uit de badkamer op de bovenverdieping. Wij kunnen inpraten op de man en hem overtuigen de deur te openen. De 36 jarige man blijkt onder invloed. Tijdens fouille worden 7 envelopjes aangetroffen waar drugs in gezeten heeft, een GSM en een som cash geld. Zijn auto die in de omgeving staat wordt doorzocht. Voorwerpen worden in beslag genomen. Betrokkene mag na ontnuchtering in de cel beschikken. PV opgesteld.
  • Verkeersongeval op Elerweg te Maaseik om 17.12 uur. W.S komt uit de Elerweg gereden en verleent geen voorrang aan Z.I die op de Rotemerlaan aangereden komt. Ademtesten safe. Geen discussie. Voertuigen werden getakeld. EAF.

20-08-2022

  • Verkeersongeval met vluchtmisdrijf op Ophovenstraat te Maaseik om 03.08 uur. S.J heeft een verlichtingspaal omgereden en pleegt vluchtmisdrijf. Wij kunnen betrokkene enkele uren later aantreffen aan de woning waar eerder een verbale ruzie is geweest en waar hij probeert binnen te dringen. S.J blaast positief. In de auto wordt een verboden wapen aangetroffen. Arrestatie ter plaatse. Ademtest positief. Betrokkene mee ten burele waar hij opgesloten wordt in de cel. PV.