woensdag 18 januari 2023

Glaasje op .. laat je drijven!

17-01-2023

  • Prostitutie/vreemdelingenwetgeving op Ervenstraat te Maaseik om 14.00 uur. Bij een actie van de politie Maasland in samenwerking met de FOD Sociale Zekerheid worden in een woning vaststellingen gedaan inzake prostitutie. Twee aanwezigen, waaronder de verdachte, blijken illegaal in het land te verblijven. PV opgesteld en DVZ in kennis.  
  • Verkeersongeval op de Jagersborgweg te Maaseik om 17.10 uur. Aanrijding tussen C.P. (45j) uit Kinrooi en V.G. (27j). Partijen komen niet overeen, pv opgesteld.
  • Verkeersongeval/Sturen onder invloed op Wurfeldermolenweg te Maaseik om 18.50 uur. M.P. (38j) gaat uit de bocht en komt in de gracht terecht met zijn voertuig. Hij zit bij onze aankomst bovenop zijn voertuig, blikken bier drijven door het water in de gracht. Positieve ademtest. Onmiddellijke intrekking rijbewijs. Voertuig getakeld.

18-01-2023

  • Vandalisme op Bospoort te Maaseik om 7.45 uur. Bij vier voertuigen werd één van de ruiten ingegooid. Uit geen enkel voertuig werd er iets gestolen. Verder onderzoek.