woensdag 11 januari 2023

Rust in vrede.

10-01-2023

  • Verkeersongeval op de K Albertlaan te Maaseik om 17.00 uur. E.M. (17j) rijdt met zijn bromfiets over de rotonde. Hij werd aangereden door P.A. (58j) dewelke met haar voertuig eveneens over de rotonde reed en rechts wilde afslaan richting Neeroeteren.
  • Verkeersongeval vlucht op de Ophovenstraat te Maaseik om 17.45 uur. S.T. (57j) stopt met zijn voertuig aan het zebrapad om een voetganger over te laten. Hierbij wordt hij langs achteren aangereden door een voertuig met Nederlands kenteken. Het voertuig neemt de vlucht. Verder onderzoek.

11-01-2023

  • Verkeersongeval op Heilderveld te Dilsen om 1.25 uur. S.W. (41j) geraakt de controle over het stuur kwijt en eindigt met haar voertuig door de omheining heen op een weide. Het voertuig wordt getakeld.
  • Arbeidsongeval op Gruitroderlaan te Maaseik om 09.00 uur. Een 17-jarige jongeman uit Genk krijgt een betonnen balk over zich heen tijdens bouwwerken. Reanimatie is tevergeefs en de jongen overlijdt ter plaatse. Arbeidsauditeur komt ter plaatse en onderzoekt de omstandigheden. Slachtofferbejegening wordt voorzien. De politiezone Maasland wenst haar medeleven te betuigen aan familie en vrienden.