zondag 19 maart 2023

Gedaan met dat feestje?!?

19-03-2023

  • Verkeersongeval stoffelijk op Slakkenstraat te Dilsen-Stokkem om 0.15 uur. Een 32-jarige bestuurder heeft met zijn voertuig een geparkeerd voertuig frontaal aangereden, waardoor deze weg gekatapulteerd werd tegen een ander geparkeerd voertuig. Dit voertuig is dan tegen de voorgevel van een woning geramd waardoor het glas van het venster gesprongen is. Tevens zijn er scheuren in de muur en liggen er brokstukken op de grond. De bestuurder legt een positieve ademtest af. Wij laten de takeldienst van wacht komen voor de takeling van de voertuigen. De brandweer komt ter plaatse voor de stabiliteit van de woning na te gaan. Zij ruimen tevens de brokstukken op en maken het raam dicht. PV wordt opgesteld. 
  • Nachtlawaai muziek op Venlosesteenweg te Maaseik om 0.35 uur. Betrof een verjaardagsfeestje. Wij hebben de nodige aanzeggingen gedaan. 
  • Moeilijkheden met dronken personen op Europalaan te Dilsen-Stokkem om 3.10 uur. Ploeg ter plaatse. Wij treffen een groep scouts aan dewelke naar hun kampplaats aan het wandelen waren. Ze waren bijna daar en gingen het rustig houden.