vrijdag 17 maart 2023

Net een blikopener?!?

16-03-2023

  • Verkeersongeval stoffelijk op Borreshoefstraat te Dilsen-Stokkem om 15.35 uur. Een 42-jarige bestuurster uit Kinrooi is door onoplettendheid tegen een houten paaltje opgereden. Pv wordt opgesteld en de stad Dilsen-Stokkem zal ingelicht worden.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Oude Baan te Maaseik om 16.45 uur. Twee voertuigen, een personenauto en een autobus, hebben elkaar geraakt bij het afdraaien. Het EAF wordt ingevuld.

17-03-2023
  • Beschadigingen op Burgemeester Philipslaan te Maaseik om 06.25 uur. De interventieploeg treft tijdens patrouille een stukgeslagen bushokje aan. PV wordt opgesteld. De Lijn wordt in kennis gesteld voor herstelling.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Weertersteenweg te Maaseik om 13.30 uur. Een Nederlandse vrachtwagenbestuurder komt vanuit Kinrooi gereden en wil Gremelslo indraaien. Hierbij zwenkt hij uit, waardoor het aankomende voertuig van een 76-jarige bestuurder uit Dilsen-Stokkem geraakt wordt. De linkerkant van de auto wordt door de aanhangwagen volledig opengehaald. Het voertuig werd getakeld.