dinsdag 7 maart 2023

Hebben vrouwen een groter inleveringsvermogen?

06-03-2023

  • Onverantwoord rijgedrag/Snelheidsovertreding/sturen spijts verval op Arnold-Sauwenlaan/Rode Kruisstraat te Dilsen om 09.15 uur. Citroën met Frans kenteken wordt geflitst tegen 69 km/h & geen drager van de veiligheidsgordel. Interceptie door verkeersploeg. Bestuurder M.I. (47j) heeft rijverbod, voertuig ook niet geldig ingeschreven. Voertuig wordt geïmmobiliseerd tot aan de dagvaarding.
  • GSM/sturen spijts verval/geen keuring op Ophovenstraat te Maaseik om 13.30 uur. Bestuurster maakt gebruik van een mobiel telefoontoestel en is geen drager van de gordel. Keuring eveneens vervallen. Interceptie door verkeersploeg. Bestuurster S.J. (25j) rijdt voor de derde keer in enkele maanden zonder houder te zijn van een rijbewijs. Voertuig wordt geïmmobiliseerd tot aan de zitting/dagvaarding. Het betreft het tweede voertuig dat geïmmobiliseerd wordt van overtreedster.

07-03-2023

  • Diefstal op Bokkerijdersweg te Maaseik om 9.20 uur. Afgelopen nacht werd een grote zitmaaier/tractor gestolen op het terrein. Verder onderzoek.