vrijdag 5 mei 2023

De vlam in de sofa...

04-05-2023

  • Vuurtje stoken op Koningin Astridlaan te Maaseik om 11.00 uur. Men is aan het stoken met veel rookhinder tot gevolg. Controle ter plaatse. Er ligt onder andere een sofa op de brandhaard. Een GAS PV wordt opgesteld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Rijksweg/Koppelstraat te Dilsen-Stokkem om 13.30 uur. Aanrijding tussen twee voertuigen bij het linksaf slaan. Het EAF wordt ingevuld en een VPV wordt opgesteld.
  • Verkeersongeval op Maastrichtersteenweg te Maaseik om 17.15 uur. Een 30-jarige bestuurder van een scooter uit Genk, reed op het fietspad richting Bospoort, toen hij werd aangereden door een 73-jarige bestuurder van een personenwagen uit Kinrooi. Door deze aanrijding komt de scooter in aanrijding met het voertuig van een 60-jarige bestuurster uit Dilsen-Stokkem, welke van de Plantage de Maastrichtersteenweg op wilde rijden. De bestuurder van de scooter loopt lichte verwondingen op. Wij stellen een PV op.

05-05-2023

  • Verkeersongeval stoffelijk op Heirweg te Maaseik om 10.20 uur. Een 84-jarige bestuurder geeft ter hoogte van de wegversmalling geen voorrang aan een 61-jarige bestuurster uit Kinrooi. De voertuigen worden getakeld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Markt te Maaseik om 11.25 uur. Een stilstaand voertuig wordt geraakt tijdens het parkeren. Onze diensten staan de partijen bij tijdens het invullen van het EAF.