zaterdag 27 mei 2023

Internationaal transport?!

26-05-2023

  • Verkeersongeval op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 15.39 uur. Kop-staart aanrijding waarbij 1 van de bestuurders onder invloed is. Speekseltest is positief. Na het resultaat wordt D.S (29) uit Dilsen- Stokkem agressief. Wij benemen D.S van zijn vrijheid voor een korte opsluiting in de cel. Onmiddellijke intrekking rijbewijs. PV’s worden opgesteld.
  • Controle voertuig op Nieuwstraat te Dilsen-stokkem om 16.42 uur. We merken een Ford Fiesta met Nederlands kenteken op met een zware aanhangwagen beladen met een mini graafmachine. Bestuurder V.S is geen drager van zijn identiteitskaart en een rijbewijs. Tevens is er geen kinderzitje aanwezig voor een kind dat in het voertuig zit. PV’s worden opgesteld.
  • Verkeersongeval met gewonden op Monseigneur Koningsstraat om 23.30 uur. B.J (54) rijdt met zijn voertuig tegen een geparkeerde wagen. Bestuurder blaast positief. Onmiddellijke intrekking rijbewijs. B.J mee naar het ziekenhuis voor verzorging. Geparkeerde wagen heeft zware schade links achter.