donderdag 18 mei 2023

Hou je hond steeds aangelijnd!

17-05-2023

  • Schade door dieren aan personen op Nationaal Parklaan te Dilsen-Stokkem om 15.40 uur. Een loslopende hond viel een 29-jarige wandelaarster uit Turnhout aan. Betrokkene heeft een bijtwonde in de linker onderarm welke verzorgd wordt door enkele ambulanciers. De partijen hebben hun gegevens uitgewisseld om het verzekeringstechnisch te regelen.
  • Verkeersongeval op Nieuwstraat te Dilsen-Stokkem om 16.50 uur. Een 47-jarige bestuurster wilde linksaf draaien om de oprit van een huis op te rijden. Daarbij is het tot een aanrijding gekomen met een achteropkomende scooter. Enkel de 16-jarige passagier van de scooter, die hierbij licht gewond raakte, is ter plaatse gebleven. Verder onderzoek zal uitgevoerd worden. PV wordt opgesteld.  

18-05-2023

  • Nachtlawaai muziek op Hertstraat te Maaseik om 0.35 uur. Ter plaatse is de muziek te horen tot op straat. Betrokkenen werden aangemaand de muziek stil te zetten. Ze waren zich er niet van bewust dat het zo luid klonk.
  • Aanrijding op Van Eycklaan/Weertersteenweg te Maaseik om 8.15 uur. Een verkeerslicht werd mogelijks aangereden door een vrachtwagen. Het hangt nog stevig vast, maar is niet meer duidelijk zichtbaar. De technieker zal verwittigd worden.