zondag 25 juni 2023

Heartbreak hotel...

24-06-2023

  • Dierenbescherming op Weertersteenweg te Maaseik om 16.15 uur. Ter plaatse zit een hond in de laadbak van een lichte vrachtauto. De zijruit staat tien centimeter open, maar de achteruit staat in de volle zon. De auto is open, waarna wij de hond uit de auto halen. Wij nemen de hond mee ten burele in afwachting dat de eigenaar zich zal melden. PV dierenwelzijn wordt opgesteld.

25-06-2023

  • Verdacht voertuig op Grote Kerkstraat te Maaseik om 02.45 uur. Betrof een Poolse chauffeur die vroeg moest opstaan om te reizen naar Polen en nog snel een powernap deed.
  • Bezit drugs op Dekenskamp te Maaseik om 03.50 uur. Tijdens patrouille kunnen wij na een kat-en-muisspel enkele jongeren vatten, welke zich aan onze controle wouden onttrekken. Bij één van de jongeren werd een gebruikershoeveelheid verdovende middelen aangetroffen. PV wordt opgesteld.
  • Nachtlawaai personen op Tienkampstraat te Dilsen-Stokkem om 4.00 uur. Ter plaatse treffen wij een stomdronken man aan, gekleed in enkel zijn sokken en een short. Hij kon niet zeggen hoe hij daar geraakt was en met wie. Na enkele overwegingen gaan we over tot een bestuurlijke aanhouding, waarna wij betrokkene ter ontnuchtering in de doorgangscel onderbrengen. PV wordt opgesteld.