woensdag 28 juni 2023

Hot in the city!

27-06-2023

  • Brand op Langerenstraat te Maaseik om 14.10 uur. Een bewoner was hout aan het opstoken in zijn tuin. Vuur is overgeslagen op zijn omheining dewelke vervolgens ook in brand is geschoten. Brandweer ter plaatse en heeft vuur dadelijk onder controle en geblust. Kosten dienen vergoed te worden.
  • Brand op Heppersteenweg te Maaseik om 20.20 uur. Ter plaatse. Brandweer komt ook net aan. 20 vierkante meter gras in brand langs de Maas. Brandweer heeft dadelijk alles onder controle en geblust. Enkele jongeren komen naar de politieploeg en geven in alle eerlijkheid toe dat ze een klein gezellig vuurtje wilden maken doch dat het vuur zich door de lichte wind verspreidde. De kosten van de brandweer dienen ze te vergoeden.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 15.15 uur. E.R. (52j) is van haar rijbaan geweken en achterop de geparkeerde vrachtwagen van K.J. (22j) gereden.
  • Gaslek op Europalaan te Dilsen om 17.00 uur. Ter plaatse. Brandweer en Fluvius vragen om perimeter in te stellen van 100 meter. Politie verzorgt omleiding. Geen evacuatie nodig voor de bewoners in omgeving. Omstreeks 19.30 uur einde herstellingen.
  • Verkeersongeval op de Boyerweg te Dilsen om 20.25 uur. Tractor rijdt spiegel af van camionette tijdens het kruisen. EAF.
  • Brand op Brugstraat te Dilsen om 22.00 uur. Onbekende(n) hebben wat afval in brand gestoken onder de brug. Wordt geblust door de brandweer.

28-06-2023

  • Moeilijkheden met persoon/verstoring openbare orde op Grootrootstraat te Maaseik om 3.50 uur. Ter plaatse worden wij opgewacht door enkele buren. Een 42-jarige man heeft staan roepen en tieren. Hij zorgt voor regelmatige overlast. E.K. is onder invloed en kan niet bedaard worden. Hij wordt ter ontnuchtering naar de amigo overgebracht.