zaterdag 17 juni 2023

Welkom welkom bij de drie ...

16-06-2023

  • Aantreffen lijk?? op de Hove te Maaseik om 23.00 uur. Er liggen drie vuilzakken in het water, waarvan eentje open is en ingewanden bevat. Omstaanders denken dat het menselijke restanten betreffen. Brandweer gevraagd om zakken uit het water te halen met bootje. Betreft slachtafval van een everzwijn.
  • Verkeersongeval op de Boslaan te Dilsen om 13.50 uur. S.M. (63j) fietst als 4de in lijn over het fietspad naast de Boslaan in de richting van Dilsen. Dit rechts van de rijrichting. J.J. (30j) fietst met zijn speed pedelec over het zelfde fietspad doch in de richting van Genk en raakt S.M. met zijn zijspiegel waardoor S.M. ten val komt. S.M. naar ziekenhuis.
  • Metaaldiefstal op Siemenslaan om 16.00 uur. Hoeveelheid kabels uit container gestolen.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg om 17.45 uur. D.A. (27j) uit Maasmechelen dient uit te wijken en komt in aanrijding met een geparkeerde takelwagen. EAF.

17-06-2023

  • Wateroverlast op Rijksweg om 1.30 uur. Technieker deelt mee dat het niet lukt om de hoofdkraan dicht te draaien. Water zal dus blijven lopen, woningen in de buurt zullen mogelijks geen of minder water hebben. Zal vermoedelijk pas in de namiddag worden hersteld.
  • Moeilijkheden met persoon on der invloed op Diestersteenweg te Maaseik om 3.20 uur. F.D. uit Bree werd eerder binnengebracht in het ziekenhuis. Hij is onder invloed. Is thans weer aanspreekbaar doch doet moeilijk, men vraagt onze tussenkomst. Ter ontnuchtering mee  ten burele en in amigo.
  • Verkeersongeval/sturen onder invloed op de Heerstraat te Dilsen om 4.00 uur. D.G. (24j) neemt de Heerstraat, dewelke enkel toegankelijk is voor plaatselijk verkeer en waar tevens een tractorsluis ligt. S.M. is met zijn landbouwmachine onkruidverdelger op een veld aan het spuiten. De wieken van het toestel hangen over de rijbaan. D.G rijdt tegen een wiek, waardoor de voorruit verbrijzelt en het dak van het voertuig loskomt. Zeer grote schade, maar hij noch zijn passagier raken gewond. Nodige PV’s opgesteld.