vrijdag 1 september 2023

Daar sta je dan met een volle tank...

31-08-2023

  • Achtergelaten voertuig op Driepaal te Dilsen-Stokkem om 13.45 uur. Ter plaatse treffen wij een voertuig in de gracht aan. Er is niemand bij het voertuig aanwezig en de sleutel ligt op de band. Het voertuig wordt getakeld op basis van vermoeden niet verzekering.
  • Nachtlawaai muziek op Sportlaan te Maaseik om 23.15 uur. Ter plaatse werd een feestje gehouden voor afsluiting van het zomerseizoen. De muziek werd stiller gezet en de deuren gingen dichtgehouden worden.

01-09-2023

  • Nachtlawaai personen op Roosterbergstraat te Maaseik om 2.00 uur. Een groepje studenten uit Maastricht hield een ontgroening. Onze interventieploeg heeft met de leiding gesproken. Het feestje was afgelopen en ze gingen opruimen.
  • Verkeersongeval op Steenweg naar Neeroeteren te Dilsen-Stokkem om 10.00 uur. Bij het verlaten van een tankstation komt het tot een aanrijding tussen de voertuigen van een 82-jarige bestuurster uit Nederland en een 42-jarige bestuurster uit Maasmechelen. Beiden werden met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis ter controle. De voertuigen werden getakeld.