zondag 10 september 2023

Mooi staaltje teamwork...

09-09-2023

  • Verkeersongeval op Boslaan te Dilsen-Stokkem om 9.30 uur. Betreft een aanrijding tussen twee personenwagens. Een bestuurder zou de plaats verlaten hebben. Onze diensten treffen de 23-jarige bestuurder uit Maaseik, onder invloed van alcohol, aan op de Vlessersweg. Bijkomend krijgen onze diensten melding van diefstal van een voertuig te Maasmechelen. Het voertuig op de plaats van het ongeval komt overeen met het opgegeven gestolen voertuig. De 23-jarige bestuurder wordt ter plaatse gearresteerd. Na controle in het ziekenhuis wordt de verdachte overgebracht naar de Politiezone Lanaken-Maasmechelen. PV’s worden opgesteld.
  • Dierenbescherming op Wurfelderbroekweg te Maaseik om 11.30 uur. Ter plaatse stellen wij vast dat een pony aan een weidepaal vastgebonden is met zijn halster op een grasstuk naast de veldweg. De eigenaar heeft de pony daar even gezet om te laten grazen. Gezien de oplopende temperatuur hebben wij hem gevraagd hem terug binnen te halen. Eigenaar voldoet meteen.
  • Verkeersongeval op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 20.25 uur. Een 32-jarige bestuurder uit Bocholt komt bij het links afdraaien in aanrijding met een 41-jarige motorrijder uit Maaseik. De bestuurder heeft de motorrijder niet gezien in de spiegel. De motorrijder wordt met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis van Genk voor verzorging. PV wordt opgesteld.
  • Afval verbranden op Vossenstraat te Maaseik om 21.45 uur. Betreft een kleinschalig gecontroleerd vuur in een vuurkorf. De campingbewoners waren op het moment van controle toch van plan om te gaan slapen en gingen het vuur doven.

10-09-2023

  • Nachtlawaai muziek op Komweg te Maaseik om 0.30 uur. De eigenaars hebben in ons bijzijn de muziek uitgezet. De vergunning liep tot 01h00.
  • Nachtlawaai muziek op Burgemeester Henrylaan te Dilsen-Stokkem om 4.25 uur. Betreft een uitdovend feestje op de schuttersweide. Het feestje werd stilgelegd.
  • Verkeersongeval stoffelijk met vlucht op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 4.40 uur. Een geparkeerd voertuig werd aangereden. PV van vlucht wordt opgesteld.