maandag 11 september 2023

Kat of kater?

10-09-2023

  • Diefstal op Broekstraat te Maaseik om 19.50 uur. Duits koppel is op fietsuitstap in Maaseik. Wanneer zij terug bij hun voertuig aankomen, merken zij dat hun fietsrek van de auto gestolen is.
  • Verkeersongeval op de Schoolstraat te Maaseik om 23.30 uur. D.T. (19j) is uitgeweken voor een kat op de rijbaan, auto is in de gracht terecht gekomen. Geen andere voertuigen betrokken.
  • Diefstal voertuig op Rachels te Dilsen om 09.45 uur. Diefstal van een FIAT PUNTO.  
  • Verkeersongeval op de Borreshoefstraat te Dilsen om 19.40 uur. G.D. (43j) uit Maasmechelen rijdt per ongeluk met haar personenwagen tegen de gevel van de bakkerij. EAF.
  • Verkeersongeval /Sturen onder invloed op Stationsstraat te Dilsen om 20.45 uur. B.S. (43j) heeft moeten uitwijken voor een kat en is tegen een verlichtingspaal en de gevel van een woning beland. Hij blaast P, intrekking rijbewijs.

11-09-2023

  • Moeilijkheden met persoon onder invloed op Rotemerlaan te Maaseik om 7.15 uur. Een 23-jarige man is onder invloed. Ambulanciers reeds ter plaatse dewelke hem meenemen naar het ziekenhuis ter controle.
  • Moeilijkheden met persoon onder invloed (2) op Diestersteenweg te Maaseik om 8.20 uur. De man van hierboven verlaat het ziekenhuis en meldt zich even later ten burele. Hij wordt ter ontnuchtering opgesloten.

 

Kwaadwillige verkeersbelemmering op N Parklaan te Dilsen-Stokkem dd 09/09/2023.

Oproep getuigen!

 

Onbekenden spannen kabels over de (fiets) paden hetgeen gevaar oplevert voor fietsers/brommers.

Op zaterdag 9 september 2023 tussen 23.00 en 24.00 uur is een bromfietsbestuurder zwaar ten val gekomen na een impact tegen een gespannen ijzerdraad over het fietspad. Direct na de feiten zag het slachtoffer een verdachte met een lichtkleurige broek het bos invluchten. De feiten vonden plaats in de directe omgeving van Terhills/Elaisa. Het slachtoffer werd verzorgd in het ziekenhuis. Het slachtoffer had geluk dat zijn Vespa voorzien was van een windscherm waardoor erger werd vermeden. De gespannen kabels hingen immers op ‘halshoogte’, wat de situatie levensgevaarlijk maakte.

De politie en het parket van Limburg vragen dat getuigen, die iets hebben opgemerkt wat kan leiden tot identificatie van verdachten, op zaterdag 9 september 2023 tussen 23.00 en 24.00 uur zich melden. Heb je meer informatie, heb je die avond iets of iemand opgemerkt in de buurt of heb je iets verdachts gezien? Neem dan (indien gewenst anoniem) contact op. Dit kan op 089/569211 of PZ.Maasland@police.belgium.eu