zondag 29 oktober 2023

Geen Trick or Treat?!?

28-10-2023

  • Verkeersongeval – aanrijding met een dier op Brugstraat te Dilsen-Stokkem om 11.20 uur. Een 66-jarige bestuurder uit Maaseik komt ter hoogte van de kapel van de weerstand in aanrijding met een overstekend ree. Hierbij raakt zijn voertuig beschadigd. Een passant nam het dier mee naar het Natuurhulpcentrum. PV wordt opgesteld voor de verzekering.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Bresilstraat te Dilsen-Stokkem om 19.10 uur. Een 49-jarige bestuurder wil de Bresilstraat naar rechts oprijden, waarbij deze in aanrijding komt met het voertuig van een 66-jarige bestuurder, die op dat moment op de Bresilstraat richting Noteborn rijdt. Beide voertuigen zijn niet meer rijvaardig en worden getakeld. De ademtesten resulteren beiden in Safe. Het EAF wordt ingevuld.
  • Verdachte gedragingen op Hoevenstraat te Maaseik om 19.30 uur. Enkele jongeren lopen in de wijk rond met een grote zak en bellen bij de mensen aan. Onze interventieploeg kan in de Eggestraat twee jongeren aantreffen die aan de beschrijving voldoen. Blijkbaar maakten de jongemannen deel uit van de leiding van een jeugdbeweging en waren ze deze avond bezig met een ruiltocht. Ze blijken dan ook niets verdacht op zak te hebben.

29-10-2023

  • Verkeersongeval stoffelijk op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 0.05 uur. Betreft een aanrijding tussen twee voertuigen, waarbij een 44-jarige bestuurster onder invloed van alcohol verkeert. Ze legt een positieve ademtest af. De voertuigen werden zwaar beschadigd en worden getakeld. PV wordt opgesteld.