donderdag 12 oktober 2023

Snelheid helpt niet...

11-10-2023

  • Verkeersongeval op Molenveld te Dilsen-Stokkem om 14.20 uur. Een 75-jarige fietser wordt op een oversteekplaats voor fietsers aangereden door een 72-jarige bestuurder van een personenwagen. De fietser wordt voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis. PV wordt opgesteld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 14.35 uur. Betreft een aanrijding tussen een vrachtwagen en personenwagen. Het EAF wordt ter plaatse ingevuld.
  • Verzekering op Monseigneur Koningsstraat te Maaseik om 15.40 uur. De interventieploeg gaat tijdens patrouille over tot controle van een bromfiets wegens een defecte achterband. Het voertuig van de 21-jarige bestuurder uit As blijkt niet verzekerd te zijn. Een PV wordt opgesteld en de bromfiets werd getakeld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Sportlaan te Maaseik om 16.35 uur. Betreft een aanrijding op een parking bij het verlaten van een parkeerplaats. We vullen samen met de partijen het EAF in. Betreffen een 36-jarige bestuurder uit Houthalen-Helchteren en een 46-jarige bestuurder uit Kinrooi.
  • Internationale achtervolging op Molenveld te Dilsen-Stokkem om 19.30 uur. De bestuurder van een inkomend voertuig vanuit Nederland negeert een opgesteld dispositief en rijdt aan hoge snelheid weg richting Stokkem waarna onze ploegen in achtervolging gaan. Wij gaan over tot interceptie en identificatie. Betrof een 36-jarige man uit Maasmechelen. Betrokkene legt een positieve drugstest af. Het voertuig wordt getakeld. PV’s worden opgesteld.
  • Dronken persoon op Schillingsstraat te Maaseik om 20.35 uur. De wijkploeg intercepteert een 26-jarige bestuurder uit Dilsen-Stokkem naar aanleiding van een verkeersovertreding (negeren verkeersbord C1). Betrokkene legt een positieve ademtest af. Het voertuig wordt getakeld.

12-10-2023

  • Verkeersongeval stoffelijk op Langs De Graaf te Dilsen-Stokkem om 13.30 uur. Aanrijding tussen een bestelwagen en een personenwagen. Ze gaan het EAF invullen.