zondag 8 oktober 2023

Het vallen van de bladeren begonnen?

07-10-2023

  • Wegvervorming/verkeersbelemmering op Grotlaan te Maaseik om 11.00 uur. Voorbij de werken is er een zinkgat onder de weg ontstaan die werd aangelegd door de bever van den Tösch. Door de zware lasten van maiswagens die over de weg reden is er een verzakking ontstaan aan de zijkant van het fietspad en deels onder de weg door waardoor er een nog groter gevaar was voor instorting van het wegdek. Moeilijk gesprek met loonwerkers/eigenaar omdat ze er in kader van veiligheid en verdere schade niet meer over mochten zonder maatregelen. Door de stadsdiensten werden dan maatregelen getroffen.  
  • Verkeersongeval op de B Philipslaan  te Maaseik om 13.45 uur. S.M. (77j uit Kinrooi rijdt vanuit parkeerstand het voertuig van T.P. (46j) aan, EAF.  
  • Winkeldiefstal op Kloosterbempden te Maaseik om 14.00 uur. Een jonge moeder heeft make-up in haar kinderwagen gestoken en deze niet afgerekend in de Colruyt.
  • Stormschade op Roosterbergstraat te Maaseik om 21.20 uur. Omgewaaide boom, alle bomen zouden daar in slechte staat zijn.
  • Val bromfietser op Kapelstraat  te Dilsen om 15.20 uur. C.G. (59j) uit Herk de Stad komt ten val met haar Vespa. Ze wordt voor verzorging meegenomen.

08-10-2023

  • Moeilijkheden met dronken persoon op Rijksweg te Dilsen om 06.00 uur. I.D. (23j) is onder invloed en blijft de confrontatie zoeken in een horecazaak. Ter ontnuchtering in de amigo.
  • Moeilijkheden met personen op Dorperheideweg te Maaseik om 1.30 uur. Discussie tussen twee broers uit Kinrooi en een man uit Oudsbergen op de Chirofuif. In samenwerking met de security de partijen uiteindelijk de plaats doen verlaten aangezien zij ook de discussie met de politie blijven aangaan.