maandag 14 juli 2008

Er zijn er die niet met de helm op geboren zijn.

13-07-2008
  • Poging diefstal moto op Hepperpoort te Maaseik tnv een inwoner uit Neerpelt, De Honda Pan-European stond geparkeerd op het Muntplein, hoek Hepperpoort. Rond 18.15 uur stopte een NL onbekende motor ( bestuurder + duozitter ) waarbij gepoogd werd de motor te stelen door het openbreken van het contactslot en de koffers. Diefstal van motorjas + helm en documenten uit koffer.
  • Verkeersongeval op Engerhoven te Maaseik om 18.40 uur, de auto van K.M. uit Maaseik staat geparkeerd voor de woning van zijn ouders. De buurjongen G.S. komt met de fiets voorbij gereden. Hij ziet de auto te laat en rijdt er tegenop. Hierdoor zijn er enkele krassen op de achterbumper. EAF.
  • Vandalisme/Diefstal op de Maasvallei tge Dilsen, enkele lampen en zitzakken gestolen uit de tent van Mosa Nostra, gelegen aan de Maasvallei op de zomerhappening van Dilsen. Drank werd uit de frigo meegenomen. Eén zitzak werd teruggevonden aan de ingang van het domein. Vermoedelijk weer jeugdigen die enkele attributen als aandenken aan de zomer wilden hebben.