zondag 13 juli 2008

Slippertjes met zware gevolgen.

12-07-2008
  • Verkeersongeval op de Kinrooierstwg te Maaseik om 17.40 uur, S.L. uit Kinrooi verliest de ctl over zijn lichte vrachtwagen en raakt daarbij 5 eikenbomen aan zijn rechterzijde. Bij een van deze botsingen is oa zijn bagagedrager van het dak losgekomen die vervolgens naar links gecatapulteerd werd. Bromfietser E.S. uit Maaseik die op dit moment uit de tegenovergestelde richting gereden kwam met zijn bromfiets werd geraakt. E.S. is gewond naar het ziekenhuis overgebracht. S.L. blaast positief en zijn rijbewijs wordt ingetrokken.
  • Diefstal voertuig op K Fabiolalaan te Maaseik tnv een inwoner uit Maasmechelen, een zwarte Opel Corsa werd gestolen.

13-07-2008

  • Sturen onder invloed op Gremelsloweg te Maaseik, P.J. uit Maaseik rijdt met bestelwagen zigzaggend over de rijbaan. Voertuig stopt uit eigen beweging en blijft midden op de rijbaan stil staan. Bestuurder blaast positief.
  • Diefstal braak op B Philipslaan te Maaseik, voordeur ter hoogte van het slot werd geforceerd en opengeduwd. 20 euro muntstukken uit kassa.
  • Verkeersongeval op de Langstraat te Dilsen om 02.15 uur, VW Golf met 5 passagiers bestuurd door de 19-jarige L.K. uit Dilsen verliest bij het oversteken van de winterdijk de controle over het stuur en raakt links en rechts van de weg in het gras, schuift tegen boom en komt enkele meters verder tot stilstand. 5 licht gekwetsten ( ziekenhuis MSK) en 1 zwaar gekwetste. De 17-jarige L.M. uit Dilsen werd in levensgevaar overgebracht naar het ziekenhuis van Genk. De inzittenden waren allemaal jongeren uit Dilsen.