vrijdag 18 juli 2008

Kunt u ons de weg naar Hamelen verKLAPPEN, mijnheer?

17-07-2008
  • Verkeersongeval op de Pannenhuisstraat te Dilsen om 14.30 uur, kop-staart aanrijding tussen D.G. uit Maasmechelen en B.M. uit Kinrooi, EAF.
  • Verkeersongeval op de Boslaan te Dilsen om 22.20 uur, M.T. uit Heusden-Zolder en K.S. uit Maaseik komen in aanrijding met elkaar, EAF.

18-07-2008

  • Verkeersongeval vlucht op de Oude Baan te Dilsen om 02.47 uur, een inwoner uit Dilsen is in aanrijding gekomen met een verkeersbaken welke links van de rijbaan op een verhoogde wegversmalling (snelheidsremmer) stond. Het linkervoorwiel van het voertuig is afgebroken. Het voertuig werd achtergelaten. De bestuurder kon nog niet aangetroffen worden, het voertuig werd afgetakeld.
  • Diefstal met geweld op de Markt te Maaseik tnv de uitbater van een Horecazaak op de Markt. Bij het verlaten van zijn zaak wordt het slachtoffer door een persoon aangesproken met de vraag hem mee te nemen naar Echt(NL). Wanneer hij hierop niet ingaat slaat de onbekende manspersoon hem met een bierflesje op het hoofd. Het slachtoffer ziet dan een tweede manspersoon ten tonele verschijnen. Deze slaat hem ook op het hoofd. Na de daaropvolgende schermutseling blazen de twee de aftocht. Het slachtoffer stapt in zijn voertuig en wil wegrijden doch zijn twee banden zijn stuk, komt toch nog ten burele. De politie heeft concrete aanwijzingen tot het opsporen van de daders.