zondag 28 september 2008

Crimineel feestje!

27-09-2008
  • Verkeersongeval op de K Albertlaan te Maaseik om 10.15 uur, S.L. uit Geilenkirchen(DL) rijdt tijdens het parkeren tegen de wagen van B.A. uit Maaseik.
  • Winkeldiefstal op Kloosterbempden te Maaseik tnv Colruyt, Z.H. uit Maaseik steelt make-up twv 11,23 euro( 1 potje fond de teint). Betrof ontgroeningsopdracht vanwege studentenvereniging van Eindhoven waarvan dader lid is.
  • Verkeersongeval op de Diestersteenweg te Maaseik om 14.30 uur, kop-staart aanrijding tussen V.M., S.M. en R.B uit Maaseik, EAF.
  • Diefstal voertuig te Opglabbeek, een juffrouw uit Maaseik en een man uit Maasmechelen zijn naar het bruiloftsfeest van een collega in OPGLABBEEK. Wanneer zij vertrekken komen ze in het bezit van de autosleutels(BMW) van een andere feestvierder uit Stein(NL), ze besluiten een joy-ride te maken en laten het voertuig vervolgens achter in Roosteren(NL). De Maaseikse vertelt dan in een café het hele verhaal waarop een andere aanwezige haar de sleutels afneemt en de politie verwittigd. De benadeelde heeft ondertussen aangifte gedaan bij de politie GAOZ. De verdachten worden opgehaald en verhoord door de PZ Maasland, het voertuig wordt aangetroffen, het parket werd ingelicht, de betrokkenen mochten na verhoor beschikken doch dienen zich wel nog voor het gerecht te verantwoorden.
  • Diefstal op Rijksweg te Dilsen, in de LIDL werd portemonnee uit handtas ontvreemd, op enkele minuten tijd werd er reeds 600 euro afgehaald.
  • Sturen onder invloed op Driepaal te Dilsen, R.P. uit Dilsen zijn rijbewijs wordt ingehouden.
  • Diefstal braak op Ritserstraat te Dilsen, de dader heeft het venster van de slaapkamer stuk geslagen en de woning doorzocht, laden waren opengetrokken. Vermoedelijk een paar oorringen weg. De recherche Maasland heeft een sporenonderzoek uitgevoerd.

28-09-2008

  • Diefstal braak op Stokkemerbaan tnv De Meander, via een keldervenster heeft een dader zich toegang verschaft tot het bezigheidscentrum van VZW de Meander. Alle ruimtes zijn doorzocht op zoek naar vermoedelijk alleen geld. Sporenonderzoek door recherche uitgevoerd.
  • Verkeersongeval op de Leeuwerikstraat te Maaseik om 06.30 uur, een bestuurder heeft moeten uitwijken voor een konijn, heeft een bietenveld omgeploegd en is in de achtertuin van R.M. terechtgekomen. EAF.