vrijdag 10 oktober 2008

Er zijn er veel die niet zouden zoeken ... of ... haar ketting was te lang!

09-10-2008
  • Verkeersongeval op de Maastrichtersteenweg te Maaseik om 13.50 uur, E.A. uit Maaseik en G.S. uit Opglabbeek staan te wachten aan de oversteekplaats voor fietsers op de Maastrichtersteenweg thv kruispunt Waaierhofstraat. L.R. uit Genk rijdt achter op de "file" in.
  • Winkeldiefstal op B Philipslaan te Maaseik tnv GB, M.K. uit Maaseik poogde 3 flessen Jonny Walker te ontvreemden maar kon tegengehouden worden door de zaakvoerder, 2 Flessen stukgevallen, de derde beschadigd. Vergoeding van 75.85 euro moet betaald worden.
  • Verdwijning meerderjarige op de Markt te Maaseik, L.P. uit Budel(NL) biedt zich aan met de melding dat zijn 55-jarige echtgenote D.C. onvindbaar is. Waren samen naar Maaseik gekomen met de fiets vanuit hun woonplaats Budel (40Km). Op de markt wilde de man enkele foto's maken van de omgeving, mevrouw ging reeds verder over de winkelstraat (Bosstraat). Als de man na het maken van enkele foto's richting Bosstraat gaat kan hij nergens nog zijn echtgenote aantreffen. Na vier uur door het centrum te hebben gedwaald besluit hij melding te doen bij Politie. De batterij van zijn GSM was plat en de echtgenote had er geen bij. Diverse ploegen worden samengesteld voor zoeking in de omgeving, doch zonder resultaat. Even voor 17.00 uur probeert de man nog eens naar huis te bellen, zijn echtgenote neemt de telefoon op. Bleek dat zij haar oriëntatie kwijt was en voor zeker gekozen had en naar huis was gefietst. Zaak opgelost.
  • Verkeersongeval op de Weertersteenweg te Maaseik om 23.30 uur, D.P. uit Maaseik rijdt over de Gremelsloweg en draait rechts de Weertersteenweg op. Op de Weertersteenweg wil ze onmiddellijk links een parking oprijden. S.T. uit Maaseik rijdt over de Weertersteenweg in de rijrichting van Maaseik. Hij ziet dat de andere partij de weg opkomt en wil haar inhalen, hij merkt dan op dat de wagen linksaf wil, hij begeeft zich terug naar rechts, op zijn rijvak en remt om een aanrijding te voorkomen. Hij rijdt achterop D.P. en het voertuig van deze wordt tegen het geparkeerd voertuig van P.W. uit Maaseik geslingerd.
  • Sluikstorten op Driepaal te Dilsen, een 100-tal gebruikte autobanden werden in de bosrand gestort.
  • Diefstal fiets op Rijksweg te Dilsen.
  • Vandalisme op L Moenssenslaan te Dilsen, onbekenden hebben zich tijdens de avondperiode toegang verschaft tot de jeugdlokalen. Verschillende plaatsen werden betreden. Brandblusser welke aan de muur hing werd gedeeltelijke leeggespoten.

10-10-2008

  • Diefstal bromfiets op Bergerkampstraat te Maaseik.
  • Afzetterij op Siemenslaan te Dilsen tnv Esso, melding tanken zonder betalen. Verder onderzoek.
  • Diefstal op Sportlaan te Maaseik, hedennacht werd er 100m stroomkabel gestolen.
  • Verkeersongeval op de Brugstraat te Maaseik om 11.10 uur, B.T. uit Maaseik komt in aanrijding met overstekende fietser S.J. uit Maaseik.
  • Verkeersongeval op de B Philipslaan te Maaseik om 13.10 uur, H.S. uit Maasmechelen reed met haar bromfiets over het fietspad in tegenovergestelde richting. Thv de uitrit van de GB komt V.M. uit Maaseik uitgereden en komt in aanrijding met de fietser. H.S. is gekwetst aan haar knieën en wordt voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis.