woensdag 29 oktober 2008

Had zeker poppen vergeten?

28-10-2008
  • Winkeldiefstal op B Philipslaan te Maaseik tnv GB, R.M. uit Maaseik wordt betrapt, hij stak twee aanstekers en een fles amoniak in zijn zakken en ging vervolgens voorbij bij de kassa. Nadeel 4,44 euro.
  • Verkeersongeval vlucht op de Van Eycklaan te Maaseik om 20.10 uur, een inwoner heeft zojuist gezien dat een voertuig een ijzeren paaltje omver reed en vervolgens is doorgereden, de politieploeg gaat bij veroorzaker, M.J. uit Maaseik, had niks gevoeld.
  • Dronken persoon op Schoolstraat te Dilsen, H.V. had weer teveel gedronken en heeft daar medicijnen bijgenomen waardoor hij nogal agressief is.

29-10-2008

  • Weggelopen minderjarige op Rijksweg te Dilsen om 01.30 uur, tijdens patrouille op de N78 merkt de ploeg een jonge fietster op zonder licht en aan het GSM'en. Betreft een 14- jarig meisje. Zij rijdt richting Maasmechelen en zegt naar huis te rijden. Na verloop van tijd zegt ze dat haar ouders niet weten dat ze thuis weg is en dat ze naar Veeweide rijdt naar een vriend. Haar naar huis gebracht.
  • Brand op K Albertlaan te Maaseik, vrouw des huizes heeft de verkeerde knop van het vuur aangezet en zo is de olie in een pan in brand gevlogen. Brandweer had het vuur snel onder controle, geen gewonden.
  • Sluikstorten op Fabrieksweg te Maaseik, onbekende stortte een zestigtal autobanden langs de bosrand. Tussen de banden lag afval van een garage, plastiek, oliebussen, onderdelen, vodden. De laatste weken werden verschillende sluikstortingen verricht, de politie voert een onderzoek naar de verdachte.