zaterdag 11 oktober 2008

Ice Ice Baby.. Vanilla ..

10-10-2008
  • Verkeersongeval op de Tienderstraat te Maaseik om 14.30 uur, B.P. uit Bree rijdt op de Veestraat. S.K. uit Maaseik rijdt op de Tienderstraat. S.K verleent op dit kruispunt geen voorrang waardoor het tot een aanrijding komt. S.K parkeert zijn Audi met de snuit omlaag in de gracht. EAF.
  • Verkeersongeval op de B Philipslaan te Maaseik om 16.40 uur, onbekende heeft tegen voertuig van S.C. uit Kinrooi gereden.
  • Verkeersongeval op de Oude Baan te Dilsen om 15.50 uur, B.E. rijdt achteruit van de oprit af maar ziet niet dat aan de overkant van de straat een vrachtauto van het IJsklokje geparkeerd staat. B.E. rijdt er met zijn achterkant tegen aan. EAF.
  • Heterdaad diefstal braak op Steenweg nr Nrt te Dilsen, daders zijn via veranda achter de woning binnengeraakt. Hebben deur geforceerd met schroevendraaier, doch de buren hoorden lawaai en zijn gaan kijken waarop de dieven het hazepad kozen met bromfiets. Tijdens hun vlucht laten ze een gestolen spaarpot vallen. Sporenonderzoek door recherche.
  • Verkeersongeval op de Boslaan te Dilsen om 21.50 uur, D.R. uit Maasmechelen rijdt over de Boslaan vanuit Dilsen en draait links af naar de Siemenslaan. Over de Boslaan komt G.J. uit Houthalen vanuit Genk gereden. D.R. denkt dat de andere bestuurder komende uit de tegenovergestelde rijrichting rood heeft en draait af met aanrijding tot gevolg. G.J. en passagier zijn gekwetst en overgebracht naar ziekenhuis van Maaseik. De andere bestuurder en 3 passagiers zijn licht gekwetst.

11-10-2008

  • Poging Diefstal braak op Weertersteenweg te Maaseik, er werd een raam ingeslagen, alarm is in werking getreden en daders zijn daarop gevlucht, sporenonderzoek door recherche.