vrijdag 12 maart 2010

Hij stond voor paal doch kon er geen perk aan stellen!

11-03-2010

  • Opzettelijke slagen op G Kerkstraat te Maaseik. Een werknemer van de post parkeert zijn vrachtwagen ter hoogte van het gebouw van de post en begint zijn lading uit te laden. Er komt een Porsche aangereden, de bestuurder was reeds met de lichten aan het knipperen om doorgang te krijgen. Bestuurder van de Porsche loopt kwaad op de medewerker af en is zeer agressief tegen de werknemer. De man van de Porsche geeft dan de postmedewerker meerdere slagen.
  • Verkeersongeval op de Bosstraat te Maaseik om 11.00 uur. G.M. (44j) uit Maaseik is over de palen gereden toen deze naar onder stonden, toen hij halverweg was zijn de palen naar boven gekomen. Grote schade aan de bestelwagen, brandweer ruimt olie op.
  • Verkeersongeval op de Maasstraat te Dilsen om 10.30 uur. C.M. (57j) uit Dilsen staat geparkeerd in de Maasstraat, links van de rijbaan. V.K. (35j) uit Dilsen rijdt uit de Middenstraat en slaat links af de Maasstraat in. Op dat moment komt ze in aanrijding met het geparkeerde voertuig van C.M. EAF.