dinsdag 16 maart 2010

Mijn oog viel op die wandelende radiator…

15-03-2010
  • Verkeersongeval op de Sint-Jansberg te Maaseik. De melder, V.M. (43j), vraagt of een patrouille kan langsrijden. We hebben geholpen bij het invullen van het aanrijdingsformulier.
  • Verkeersongeval op de Boslaan te Dilsen-Stokkem. Een vrachtwagen en personenwagen rijden vanop de Pannenhuisstraat, de Boslaan op, richting Dilsen. De bestuurder van de personenwagen, C.B. (48j) komt in aanrijding met de vrachtwagen van W.M. Het EAF werd ingevuld.
  • Diefstal van een aanhangwagen op de Europalaan te Dilsen-Stokkem. B.R. (33j) stelt vast dat de aanhangwagen, dubbel as, die achteraan de woning stond, gestolen is. Betrokkene doet aangifte ten burele. Een pv van diefstal werd opgesteld.
  • Verkeersongeval op de Steenweg naar Neeroeteren te Dilsen-Stokkem. T.J. (49j) komt van een parking en rijdt dwars achteruit de rijbaan op. D.C. (72j) komt van rijrichting Rotem en rijdt in de flank van het voertuig van T.J.. De afgenomen ademtesten waren negatief.
    Tijdens het takelen schiet het voertuig van D.C. terug los van de takelwagen. Wij hebben zelden zo snel personen zien wegspringen. Oef!!! PV werd opgesteld.

16-03-2010

  • Verkeersongeval op de Burgemeester Philipslaan te Maaseik. B.F. (28j) rijdt het voertuig achterwaarts uit een parkeervak. Wanneer betrokkene volledig uit dit vak is, wordt deze aangereden door een ander voertuig. We stellen een pv op van het verkeersongeval.
  • Opzettelijke beschadigingen op de Vlessersweg te Dilsen-Stokkem. Een venster van het lokaal van de KSA werd beschadigd.
  • Diefstal heterdaad op het industrieterrein van Rotem. Twee personen werden op heterdaad betrapt bij een diefstal van radiatoren. Beiden werden gearresteerd en worden voorgeleid bij de onderzoeksrechter.