vrijdag 5 maart 2010

Teveel kalk in de machine???

04-03-2010

  • Diefstal met braak te Maaseik ten nadele van H.G. (47j). Wij stellen braak langs de achterzijde van de woning vast. Twee ramen werden geforceerd. Een laptop en wat kleingeld zijn verdwenen. Een buurtonderzoek werd uitgevoerd.

05-03-2010

  • Bevuilde rijbaan op de Dilserweg te Maaseik. Tijdens het uitvoeren van toezicht in de zone bemerken wij een kalkspoor, dat begint op de Nielerlochstraat en verder loopt tot bijna aan de Dilserweg-Europalaan. De opdracht voor het wegdek zuiver te maken, werd doorgegeven aan de Brandweer van Maaseik. Verder onderzoek volgt.
  • Diefstal uit een voertuig op de Spreeuwerstraat te Maaseik. C.W. (44j) meldt dat de ruit van zijn auto werd ingeslagen en dat er een aantal zaken ontvreemd werden. PV van diefstal werd opgesteld.
  • Diefstal met braak op de Hoeveweg te Dilsen-Stokkem. Onbekenden hebben het slot van de toegangspoort van de Maasvallei afgebroken. Op het terrein hebben zij het bureel opengebroken en verschillende zaken ontvreemd. Vervolgens hebben zij de container, die zich achter het bureel bevindt, opengebroken en nog enkele zaken ontvreemd. PV werd opgesteld.
  • Verkeersongeval op Reselt te Dilsen-Stokkem. Iemand heeft met zijn voertuig tegen een pilaar gereden. Buiten de aanwezige brokstukken, werden geen andere sporen aangetroffen. Verder onderzoek volgt.