vrijdag 30 april 2010

Brievenbesteler!

29-04-2010


  • Diefstal op Oude Baan. Een jongen op een fiets steelt de inhoud van een brievenbus. Hij wordt staande gehouden door een alerte bewoner. Het betrof een minder begaafde jongen, de inhoud van de brievenbus werd terug overhandigd aan de eigenaar.
30-04-2010



  • Poging diefstal braak op Mr Dresenstraat te Dilsen. Het betreft een woning in aanbouw. De dader heeft het schuifraam proberen te forceren evenals het venster aan de achterzijde van de woning, maar is daar niet in geslaagd. Er is verder niets ontvreemd.
  • Diefstal braak op Boslaan tnv Bedrijf. Er werd een grote hoeveelheid brons gestolen. Verder onderzoek.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 12.00 uur. V.M. (54j) uit Dilsen rijdt in de richting van Lanklaar. M.R. (51j) uit Heusden vertrekt vanuit parkeerstand en wil 180° keren en komt daarbij in aanrijding met V.M.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg/slakkenstraat te Dilsen om 12.30 uur. V.J. (51j) uit Dilsen rijdt richting Maasmechelen. Thv het kruispunt met de Slakkenstraat ziet hij opééns een voertuig voor hem opdagen. E.M. uit Dilsen wil vanuit de Slakkenstraat de Rijksweg oprijden richting Maaseik en geeft geen voorrang.

Oproep Getuigen


Hold-Up op Hugo van der Goesstraat te Maaseik. Op 29 april 2010 omstreeks 17.30 uur wordt de uitbaatster van de kruidenierswinkel geconfronteerd met twee gewapende, gemaskerde mannen. Onder bedreiging van een pistool dient de uitbaatster de inhoud van de kassa te overhandigen alsook haar portefeuille.
De daders, twee allochtonen van ongeveer 1.70 m groot lopen weg tussen twee appartementsgebouwen richting Hans Memlingstraat alwaar ze linksaf slaan. De daders droegen loszittende kledij.
Iedereen die voor en na het tijdstip (17.30 uur) van de overval verdachte personen en/of voertuigen heeft gezien in de ruime omgeving van de Hugo van der Goesstraat-Van Eycklaan-Sportlaan wordt verzocht contact op te nemen met de politie Maasland op Tf nummer 089/569211.