donderdag 15 april 2010

Smartdrugs?

14-04-2010

  • Winkeldiefstal op K Albertlaan te Maaseik. S.N. en J.E., een koppel uit Maasmechelen, hebben 2 bussen deodorant gestolen. Wanneer ze aangesproken worden hierover worden ze bijzonder agressief tov winkelpersoneel, mee ten burele.
  • Vandalisme op Verloren Kost te Maaseik. Een stuk beton werd door de achterruit van wagen gegooid. Verder onderzoek.
15-04-2010

  • Drugs/Sturen onder invloed/Verboden wapen op Stationsstraat te Maaseik om 01.00 uur. Tijdens patrouille merkt de politieploeg een SMART op die tegen hoge snelheid rijdt. Het voertuig wordt onderschept en de bestuurder gecontroleerd. D.L. uit Dilsen is gekend voor drugsdelicten. In het voertuig wordt een grote hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen en een busje traangas. Verdachte gearresteerd en overgebracht naar bureel. Een huiszoeking levert nog een hoeveelheid drugs op en twee verboden wapens. Betrokkene bestuurde tevens zijn voertuig onder invloed, rijbewijs ingetrokken. Verdachte wordt voorgeleid.
  • Diefstal op M Koningsstraat te Maaseik. De portefeuille van een ziekenhuiswerkneemster werd gestolen.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 09.20 uur. Aanrijding tussen drie voertuigen. T.J. (69j) uit Maaseik vertrekt vanop de parkeerstrook en maakt linksomkeer op de rijbaan. Achteroprijdend voertuig bestuurd door Z.F. (54j) uit Bocholt komt in aanrijding met T.J.. Z.F. wordt verder gekatapulteerd op andere rijstrook en komt in aanrijding met C.C. (57j) uit Dilsen. Twee lichtgekwetsten.