zondag 18 april 2010

Jongens en hun speelgoed...

17-04-2010

  • Opzettelijke slagen op Sportlaan te Maaseik. Een 18-jarige jongen uit Dilsen heeft op de schaatsbaan problemen gehad met twee meisjes. Ze hebben hem geknepen en geslagen en zijn gouden ketting stukgetrokken.
  • Verkeersagressie op de Boslaan te Dilsen om 17.40 uur. C.T. (39j) uit As reed met zijn Porsche over de Boslaan ri Genk. Achter hem reed een BMW, bestuurd door P.V. (51j) uit Dilsen. Gekomen thv de baanverbreding net na de Pannenhuisstraat is de BMW voor de Porsche ingevlogen en heeft hem naar de kant gedreven. Hierop zijn beide bestuurders uitgestapt en zijn er slagen gevallen. De tegenpartij heeft een andere versie. Volgens hem heeft C.T. hem gehinderd en was hij hierdoor geïrriteerd.
  • Brandstichting op Molenveld te Dilsen. Zoveelste brandstichting. Coniferen achter de woning van B.G. staan in brand. Vuur is overgeslagen naar garage en naar een open stalling van de buren. Brandweer blust. B.G. wordt gearresteerd en morgen voorgeleid bij de onderzoeksrechter.
  • Vuurtje stoken op Kasteeldreef te Dilsen. Betreft 2 grote hopen hout/groenafval die aan het branden zijn. Er is niemand aanwezig bij het vuur. Brandweer geblust.