donderdag 22 april 2010

Zet een omheining om de omheining?

21-04-2010

  • Verkeersongeval op de Breeerweg te Maaseik om 14.50 uur. 2 vrachtwagens hebben bij het kruisen elkaar met de buitenspiegels geraakt. Het betreft een vrachtwagen met oplegger van een transportfirma uit Lanaken. De bestuurder krijgt door de aanrijding de afgebroken buitenspiegel die door het bestuurdersvenster vliegt tegen zijn hoofd en raakt licht gewond. De andere vrachtwagen werd bestuurd door S.T. uit Noorwegen.
  • Diefstal op Nielerstraat te Maaseik. Omheining werd gestolen.
  • Niet verzekerd voertuig op Rijksweg te Dilsen. Een VW golf met valse nummerplaten wordt onderschept. T.M. uit Armenie heeft het voertuig zojuist bij een handelaar gekocht. Het voertuig is niet ingeschreven, niet verzekerd, niet gekeurd. Voertuig wordt getakeld.
22-04-2010

  • Rijverbod op Rijksweg te Dilsen. A.B. (36j) uit Dilsen heeft een rijverbod tot en met juni 2010. Betrokkene blijft echter rijden. Omdat betrokkene voor dezelfde feiten reeds enkele malen is geverbaliseerd wordt het parket in kennis gesteld. Het parket beveelt de immobilisatie van het voertuig voor de duur van het verval. Het voertuig wordt gestald.