zaterdag 9 april 2011

Drinkebroers weten het niet meer... E.T. Phone Home!

08-04-2011
  • Verkeersongeval op de B Philipslaan te Maaseik om 14.00 uur. V.E. (31j) uit Dilsen wil parking van GB verlaten en ziet motorrijder B.J. (63j) uit Kinrooi niet aankomen. Lichte schade aan personenauto. EAF.
  • Brand op Ophovenstraat te Maaseik bij een autobedrijf. Het vuur situeert zich vooral aan achterzijde gebouw en blijkt minder ernstig dan aanvankelijk gedacht, brandweer heeft het onder controle. Ophovenstraat en Spilstraat werd tijdelijk afgesloten.
  • Verkeersongeval op de V Eycklaan te Maaseik om 17.30 uur. Bromfietster G.R. (16j) uit Dilsen rijdt over het fietspad van de Achtmeilaan in de richting van de Weertersteenweg. S.H. (62j) uit Maaseik komt met haar wagen uit dezelfde richting en wil rechtsaf de Van Eycklaan oprijden. Ze ziet de bromfietster niet, deze komt ten val en werd licht gekwetst afgevoerd naar ziekenhuis.
  • Verkeersongeval op de Kellengeerstraat te Maaseik om 20.00 uur. Motorrijder S.A. (38j) uit Bocholt was met zijn moto vertrokken doch onderschatte de pk's van zijn machine waardoor hij niet meer stil komt om op tijd rechtsaf te draaien. Hij wil nog stoppen, doch te kort en komt ten val tegen de verhoging van de brug (berm) Kanaalstraat. In eerste instantie bewoog hij niet meer, mugarts laat weten dat hij slechts licht gekwetst is, pijn aan de ribben, vermoedelijk van de val op het stuur. Geen derden bij betrokken.
  • Inbreuk op voedingswaren/moeilijkheden met persoon op B Philipslaan te Maaseik. Discussie handelt over een aangekocht flesje ice-tea dat reeds vervallen blijkt van 11/2009! Jongeren gaan dan terug naar binnen, krijgen een nieuw flesje mee, blijkt dat dit ook alweer vervallen is. Discussie tussen jongeren en gerant. De politieploeg treft nog vervallen artikelen aan. Het voedselagentschap werd in kennis gesteld.
  • Opzettelijke slagen/vechtpartij op Groenstraat te Dilsen. Tijdens een fuif zijn er klappen uitgedeeld. Twee slachtoffers, één met een blauw oog en een ander met gezwollen neus, werden ter verzorging overgebracht naar het ziekenhuis. Verder onderzoek.
09-04-2011

  • Opzettelijke slagen op Bleumerstraat te Maaseik. Ter plaatse treft de politieploeg twee broers E.L. en E.T. uit Susteren (NL) aan. Beide broers zitten op de stoep voor een café. De broers zijn een avondje gaan stappen en zijn allebei zéér goed in den olie. Ze zouden zijn gemolesteerd door drie onbekenden doch beiden zijn te dronken om een duidelijk verhaal te krijgen.