vrijdag 8 april 2011

Red Hot Chili Poepers?

07-04-2011

  • Brand op Breeerweg te Maaseik. Betreft een bosbrand. Jongeren hebben vermoedelijk een BBQ gehouden en vervolgens een autoband aangestoken. Hierdoor is een kleine bosbrand ontstaan. Brandweer ter plaatse met 4 wagens, vuur was snel onder controle.
  • Brand op Stationsplein te Maaseik. Het hondentoilet is aan het branden. Enkel de inhoud, geen verdere schade. Brandweer blust.
  • Sluikstorten op Dornerstationsstraat te Maaseik. Hoeveelheid afval achtergelaten.
  • Verkeersongeval op de Bleumerstaat te Maaseik om 16.20 uur. Betreft een kop-staart aanrijding op de Pater Sangersbrug. K.H. (83j) uit Echt (Nl) rijdt met zijn wagen achterop op Y.S. (56j) uit Maasmechelen.
  • Diefstal fiets op Neeroeterenstraat te Maaseik.
  • Verkeersongeval vlucht op de Siemenslaan te Dilsen om 15.15 uur. K.I. (18j) uit Maasmechelen rijdt met haar voertuig bij het verlaten van een parkeerplaats tegen de auto van D.V. (49j). Na de aanrijding verlaat ze de plaats. Ze is in het bezit van een voorlopig rijbewijs en had niet zonder begeleider mogen rijden.
  • Verkeersongeval op de Stokkemerbaan te Dilsen om 17.30 uur. De vijfjarige S.R. rijdt met zijn fietske tegen de wagen van B.L. (48j), geschrokken maar niet gekwetst.
08-04-2011

  • Spookrijder/dronken sturen op Boslaan te Dilsen om 02.10 uur. De politieploeg kan het voertuig met aanhangwagen aantreffen op de Boslaan komende van Genk. D.J. (59j) uit Dilsen is onder invloed getuige zijn rijstijl. Hij blaast "P", rijbewijs ingetrokken.
  • Diefstal fiets op B Henrylaan te Dilsen.
  • Wateroverlast op A Sauwenlaan te Dilsen. Waterlek, VWM kon het probleem snel oplossen.
Teruggevonden gestolen juwelen te Maasmechelen.

De aangetroffen goederen zijn wellicht afkomstig zijn van verschillende diefstallen in het Maasland.

Hopelijk worden een aantal voorwerpen herkend door de rechtmatige eigenaars en kunnen zo enkele lopende onderzoeken worden verder geholpen en de gestolen goederen worden teruggegeven.

Er zijn foto’s van meer dan 300 voorwerpen, bestaande uit ringen, armbanden, hangertjes, oorbellen, broches, manchetknopen, oude muntstukken, uurwerken, parels en steentjes, medaillons en borstspelden. Op sommige ringen staan initialen (RM, HP, WC) of een inscriptie (Gerlinde 9.12.82, SOLEIMAN).

De foto’s staan online op de website van de politie www.politie.be in de rubriek opsporingen, waardevolle voorwerpen.

Mogelijke geregistreerde slachtoffers zullen persoonlijk aangeschreven worden.