zaterdag 23 april 2011

Hij was aangeschoten!

22-04-2011

  • Verkeersongeval op de Ophovenstraat te Maaseik om 18.30 uur. Ter plaatse aanrijding tussen 2 personenwagens. De bestuurders, M.N. uit Opglabbeek en V.J. (54j) uit Maaseik zijn gewond en overgebracht naar ziekenhuis van Maaseik. Auto's getakeld, brandweer ter plaatse voor het schoonmaken van het wegdek.
  • Bedreiging met wapen op Ophovenstraat te Maaseik. Een bewoner staat op zijn terras met een windbuks te zwaaien, er is echter niet geschoten. Zijn vriendin heeft het uitgemaakt en hij heeft teveel gedronken.
  • Brand op kapelstraat te Dilsen. Betreft een keukenbrand, ongeval. Moeder was niet thuis. Dochter wilde koken en draaide het gasvuur open. Daarna heeft zij het vuur willen aansteken, waardoor er een ontploffing ontstond.
  • Verkeersongeval vlucht op de Kantonsweg te Dilsen om 12.00 uur. Auto van wit-gele kruis werd door onbekende aangereden.
23-04-2011

  • Vechtpartij/dronken personen op Markt te Maaseik. In een horecazaak heeft een dronken klant zijn pint stuk gegooid op de grond waardoor er andere personen besmeurd werden met bier. Er is een discussie ontstaan binnen in de zaak waarna de uitbater de klant buitenzet. De man heeft dan buiten een mes bovengehaald en is beginnen te dreigen tegenover verschillende klanten. Betrokkene ter ontnuchtering in amigo.