woensdag 18 april 2012

Een ezel stoot zich géén tweemaal aan dezelfde steen maar tóch is het er ene..

17-04-2012
  • Poging diefstal braak op Spilstraat te Maaseik. Gerommeld aan slot doch niet binnengeraakt. 
  • Rijbewijs/verkeersinbreuken/bedreigingen op de Bleumerstraat te Maaseik. H.M. uit Maaseik begaat enkele verkeersovertredingen en neemt de vlucht voor de politie. Enige tijd later kan overtreder toch tegengehouden worden. De politieinspecteurs worden uitgescholden. Overtreder heeft géén begeleider, is géén drager rijbewijs, géén drager identiteitskaart en heeft géén "L" ophangen. Het is niet de eerste maal dat overtreder voor dezelfde overtredingen geverbaliseerd wordt. 
  • Verkeersongeval  op de Kanaalstraat te Maaseik om 23.00 uur. Fietser D.R. uit Maaseik komt van de brug en wil rechtdoor fietsen richting Maaseik, dit ondanks twee borden C3. De fietser komt ten val thv de uitvoering van werken en heeft lichte schade aan zijn fiets en heeft ook lichte verwondingen aan zijn arm. 
  • Geurhinder op Kanaalstraat te Dilsen. Geurhinder (verbrand hout) en stofhinder (zichtbaar op de auto's)  vastgesteld bij een bedrijf. Milieudienst werd in kennis gesteld. 
  • Verkeersongeval op de A Sauwenlaan te Dilsen om 08.45 uur. H.D. (32j) uit Peer wil omkeren omdat hij te ver is gereden en besluit de oprit van een woning in te rijden. Als hij naar links rijdt om de oprit in te rijden wordt hij ingehaald door B.C. (28j) uit Dilsen. Hij raakt haar wagen in de rechterflank. Haar inzittend zoontje raakt lichtgekwetst. 
  • Oplichting op Essenstraat te Dilsen. Een bewoner heeft een geblokkeerde computer en dient 100 euro te betalen anders kan hij niet verder.
18-04-2012
  • Verkeersongeval op de Boslaan te Dilsen om 08.00 uur. K.T. (32j) uit Maasmechelen staat stil op de Boslaan voor de verkeerslichten richting Genk. G.V. (27j) uit Maaseik ziet dit te laat en botst op de achterzijde van K.T.. C.V. (37j) uit Maasmechelen botst dan op zijn beurt op de achterkant van G.V.. EAF.