woensdag 25 april 2012

NOLIKO KAMPIOEN ! ! !

24-04-2012
  • Diefstal op St Lam Kerkstraat te Maaseik. 200 l mazout uit tank langs de woning gestolen. 
  • Verkeersongeval op de Acht Meilaan te Maaseik om 20.30 uur. J.N. (19j) uit Maaseik rijdt op de Acht Meilaan en draait linksaf de Bosmolenlaan in en verliest controle over de wagen en rijdt over de verhoogde berm en neemt het verkeersbord D1 mee.
25-04-2012
  • Poging diefstal braak op B Philipslaan te Maaseik. Twee deuren van de werfkeet werden opengebroken doch er werd niets gestolen. 
  • Verkeersongeval op de Maastrichtersteenweg te Maaseik om 12.00 uur. Fietster J.P. uit Maaseik werd aangereden door G.J. uit Dilsen. EAF.

Noliko Kampioen

Vanavond van 18.00 - 20.00 uur wordt volleybalclub Noliko Maaseik gehuldigd wegens het behalen van de veertiende landstitel.
Omstreeks 18u00 ontvangt de Stad Maaseik onze kampioenenploeg op het stadhuis. De ploeg wandelt over de Bosstraat naar de Markt onder begeleiding van de Koninklijke Harmonie Concordia.
Van 18u00 tot 20u00 trakteert NOLIKO Maaseik in samenwerking met zijn sponsors … Jupiler, Spa, Pepsi voor drank en Lutosa zorgt ter plaatse voor lekkere frietjes.
Bij deze doet Noliko een warme oproep om onze ploeg te verwelkomen op de pui van het stadhuis en er samen een glas op te drinken. Alle supporters roepen we op om een NOLIKO-sjaal, -pet of -T-shirt te dragen.
Weer of geen weer: kom onze ploeg huldigen en breng voor alle zekerheid een paraplu mee!