vrijdag 6 april 2012

Te veel rouge...

05-04-2012 
  • Verkeersongeval/Rijbewijs op de Ophovenstraat te Maaseik om 23.45 uur. Een 42-jarige bewoonster is bij het verlaten van de parking in het raam gereden van een nachtwinkel. Bestuurster maakt rare indruk op de politieploeg. Wanneer zij na afhandeling van het ongeval vertrekt rijdt ze gewoon door het rode verkeerslicht. Betrokkene terug tegengehouden en PV negeren rood licht. Had dit volgens eigen zeggen niet opgemerkt. Sturen betrokkene wederom naar huis. Ze vertrekt weeral en rijdt wederom los door het rode verkeerslicht. Betrokkene aan de kant gezet, rijbewijs ingetrokken. Vermoedelijk medische oorzaak van het verkeersgedrag, verder onderzoek.  
06-04-2012
  • Verkeersongeval op de Gremelsloweg te Maaseik om 06.20 uur. C.S. (19j) uit Maaseik is met twee wielen in de berm gekomen waarna de auto is beginnen slingeren en tegen een electriciteitspaal is stil gekomen. Bestuurster is licht gekwetst. 
  • Aantreffen geseind persoon op Rijksweg te Dilsen. Een Maasmechelaar dient nog gehoord te worden inzake bepaalde feiten.