vrijdag 15 mei 2015

De kracht van enkelen...

14-05-2015
  • Brand op Bosstraat te Maaseik. Rookontwikkeling door het aansteken van de open haard. Er is geen brand.
  • Verkeersongeval stoffelijk met vlucht op Diestersteenweg te Maaseik om 11.55 uur. Een gedeelte van een omheining werd weggetrokken. Buurtonderzoek was negatief.
  • Verkeersongeval op Ophovenstraat te Maaseik om 12.29 uur. P.D. (25j) uit Bree is met de motorfiets ten val gekomen en doorgegleden op het rechter voorwiel van de wagen van Z.R. (35j). De motorrijdster is met haar hoofd klem komen te zitten onder het voertuig. Omstanders hebben het voertuig opgetild om haar er onderuit te halen. Betrokkene werd overgebracht naar het ziekenhuis. PV werd opgesteld.
  • Brand van een haag op Kempenweg te Maaseik. Brandweer rijdt. Verder onderzoek volgt.
  • Overlast jongeren op Kolonel Aertsplein te Maaseik. Enkele jongeren gooien bommetjes op de kermis en trekken de voedingskabels met regelmaat uit. Ze werden betrapt door de standhouders met discussies tot gevolg. Met moeite werden de gemoederen gekalmeerd. Betrokkenen werden geïdentificeerd. Later komt er weer melding binnen van oproer. Toezicht ter plaatse bij afbraak kermis. Er is niks meer gebeurd.
  • Verkeersongeval op Hoogbaan te Dilsen-Stokkem om 11.15 uur. Nadat bestuurder D.E. (66j) afgedraaid is naar de Hoogbaan, komt hij ineens in aanrijding met fietser B.M. (71j). Fietser werd licht gewond overgebracht naar het ziekenhuis. EAF werd ingevuld.
  • Niet ingeschreven voertuig op Steenkuilstraat te Dilsen-Stokkem. Wij gaan over tot controle van een voertuig omdat een passagier geen drager is van de veiligheidsgordel. Het voertuig blijkt niet ingeschreven en niet geldig verzekerd te zijn. De 17-jarige bestuurder heeft zich ook niet aan de voorwaarden gehouden inzake het voorlopig rijbewijs. Het voertuig wordt getakeld. PV werd opgesteld.
  • Loslopende paarden op Kempenstraat te Dilsen-Stokkem om 23.08 uur. Een groepje jongeren zien drie paarden los lopen op de weg. Eigenaar komt ter plaatse.
Foto van Het Belang Van Limburg

Artikel Het Belang van Limburg van het verkeersongeval op de Ophovenstraat: http://goo.gl/zbMwI5