dinsdag 12 mei 2015

Renault createur d'origami?


11-05-2015
  • Aantreffen geseind persoon/niet-verzekerd voertuig op Javanastraat te Maaseik om 15.45 uur. Onderschepping van een voertuig Renault voorzien van papieren kentekenplaten. Overtreder H.L. uit Maasbracht (NL) staat geseind voor diverse feiten, ten burele. Voertuig getakeld.
  • Verkeersongeval op de Breeerweg te Maaseik om 18.45 uur. L.S. (23j) uit Heusden rijdt met de moto op de Breeërweg richting Opitter. Hij heeft achter op de moto L.T. (22j) als passagier. L.P. (21j) uit Houthalen rijdt eveneens mee met zijn moto. In de laatste bocht raakt L.S. met zijn pootje de rijbaan en begint te schuiven. Hij rijdt de gracht in. De andere motard moet uitwijken en rijdt met zijn motor de weg af. Beide motoren hebben schade en enkel L.T. is zeer licht gekwetst aan de knie.
  • Sturen zonder rijbewijs op Borreshoefstraat te Dilsen om 17.00 uur. A.Y. (24j) uit Maasmechelen rijdt zonder rijbewijs.

12-05-2015
  • Verkeersongeval/Bevuiling rijbaan op Jagersborgweg te Maaseik om 09.40 uur. Een werknemer rijdt met de mestwagen een verkeersbord om. De afdichtklep van de mestwagen gaat stuk door de aanrijding met als gevolg dat er een kilometerslang spoor van mest ontstaat. Het spoor loopt over Kriekelsheuvel, Weertersteenweg, Gremelsloweg en het Ven. De brandweer komt ter plaatse en kuist de wegen.
  • Sturen zonder rijbewijs op K Boudewijnlaan te Maaseik om 11.15 uur. Tijdens patrouille ziet de politieploeg het voertuig van H.M.. Zij gaan onmiddellijk over tot interceptie van het voertuig en zijn bestuurder. Hij kan geen rijbewijs voorleggen aangezien dit enkele dagen geleden opnieuw werd ingetrokken. Het voertuig werd geïmmobiliseerd en getakeld.