dinsdag 26 mei 2015

Hij dacht dat het in kannen en kruiken was.


25-05-2015
  • Verkeersongeval op de Kinrooierdijk te Maaseik om 10.30 uur. C.B. (34j) uit Kinrooi rijdt over de Kinrooiersteenweg in de richting van Kinrooi. V.L. (32j) rijdt in de richting van Neeroeteren en slaat linksaf de Kinrooierdijk in. Hij ziet C.B. niet afkomen, waardoor deze moet uitwijken en tegen een verkeersbord B1 terechtkomt. EAF.
  • Vandalisme op Maastrichtersteenweg te Maaseik om 10.45 uur. Vlaggen aan tankstation werden uit de betonnen sokkels getrokken en op de openbare weg gelegd.
  • Verkeersongeval op de Heppersteenweg te Maaseik om 13.30 uur. V.W. verwisselt rem met gaspedaal en rijdt 2 geparkeerde voertuigen aan EAF.
  • Vuurtje stoken op K Astridlaan te Maaseik om 18.30 uur. Bewoner was vuurkorf aan het stoken, laten doven.
  • Verkeersongeval op de Boslaan te Dilsen om 10.40 uur. R.R. (26j) wil de rotonde Rijksweg/Boslaan oversteken in de richting van Lanklaar. Hij stopt voor de rotonde maar schuift met zijn voertuig door en komt in aanrijding met de rotonde.
  • Verkeersongeval op de Europalaan te Dilsen om 16.50 uur. S.T. (33j) uit Meeuwen rijdt met zijn moto in de richting van Opoeteren. Fietser K.J. (76j) wil de Europalaan oversteken. De motard komt niet meer tot stilstand en komt in aanrijding met de fietser. Beide personen licht gekwetst naar het ziekenhuis.

26-05-2015
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 13.00 uur. G.E. (31j) uit Voeren rijdt over de Rijksweg in de richting van MM en wil links van richting veranderen. Hierbij rijdt S.K. (22j) uit Maasmechelen haar aan in de linkerachterzijde. Beiden gewond naar ZMK.
  • Poging oplichting op O Kerkstraat te Dilsen om 14.00 uur. Een bewoonster kwam uit de Lidl en wordt aangesproken door een Nederlander. Hij vroeg of ze gratis potten en pannen wou hebben. Vooraleer ze het wist stonden de potten en pannen in haar koffer. Eerst was het gratis en toen de potten en pannen in de koffer stonden moest ze iets betalen. Ze heeft toen afgehaakt. Deze persoon reed met een Volkswagen Golf met Nederlands kenteken. Verder onderzoek.